Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Grundkurs ROTALIGN

Steg 1 grundkurs ROTALIGN PRO och ULTRA - 2 dagar inom området axeluppriktning är till för alla oberoende av tidigare erfarenheter. Som alla maskinuppriktningskurser hos MLT är denna en kombinerat teoretisk och praktisk utbildning. Vi går igenom varför man mäter, vad som påverkar maskinerna och vilka olika metoder som finns för mätning. Vi övar därefter i vår praktiksal tills alla kan hantera instrumentet på bästa och snabbaste sätt. Begär offert

Mål med kursen:

Denna kurs har som mål att ge deltagarna kunskap och säkerhet i att använda de grundläggande funktionerna i aktuellt laserinstrument. Målet är att samtliga skall få en grundstomme av förståelse av ämnet axeluppriktning.
Alla skall ha gjort minst en godkänd uppriktning av en horisontell maskin och fått förståelse.

Deltagarna skall efter denna kurs kunna:

•    Utföra en uppriktning av horisontell maskin.
•    Hantera uppriktning med kort och lång koppling (spacer)
•    Utföra en mjukfotskontroll.
•    Hantera Laserinstrumentet och dess grundläggande funktioner.

Deltagarna skall också efter denna kurs även ha vetskap om:

•    Termisk tillväxt och kopplingsmål
•    Toleranstabellen för kopplingsvärden.

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

  • Kurskod ALI 1001
  • Pris: 8000 kr / deltagare vilket inkluderar fm/em kaffe, lunch varje dag, en gemensam middag, kursdokumentation samt diplom
  • 2 dagars utbildning
  • Teori
  • Praktiska övningar
  • Hos oss eller på plats hos Er

Broschyrer och datablad

#

Contact person

Emma Berggren

Marknadsföring

+46 (0)73 - 094 61 20 / +46 (0)31 - 742 75 01

14

okt

Schenck ONE "Brownfield Upgrade" det nya mätsystemet. - Steget in i den digitala framtiden för äldre balanseringsmaskiner.

Läs mer

27

okt

Från haveri till lösning med Creaform Handyscan Black Elite

Läs mer

19

okt

Många fördelar med lasermätning i bageriet

Läs mer
logo logo logo logo logo