Kontakta oss

Vänligen fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig snarast!

Datainput
Resultat
um
gmm
gram
gram
When center of gravity are in middle of two planes

Schenck ONE ”Brownfield Upgrade” det nya mätsystemet. – Steget in i den digitala framtiden för äldre balanseringsmaskiner.

Vi på MLT Sverige & Norge är glada över att kunna presentera en anmärkningsvärd utveckling i vår portfölj: Schenck ONE ”Brownfield Upgrade” gör det nu möjligt att utrusta äldre balanseringsmaskiner med den senaste tekniken. Detta steg är viktigt eftersom det säkerställer att även efter decennier av drift kan våra maskiner uppdateras och anpassas för den digitala framtiden.

Speciellt maskiner från serierna H2 till H90, av vilka några har varit i drift i upp till 40 år, kan dra nytta av denna uppgradering. Det ger möjlighet att förlänga livslängden och prestandan för befintliga system, förbättra användarvänligheten och implementera digitala processer. Samtidigt, tack vare installationen av en modern IoT-gateway, är Schenck ONEs molnlösningar nu även tillgängliga för våra befintliga kunder.

Förutom ”Brownfield Upgrade”-paketet för befintliga maskiner innehåller den senaste Schenck ONE-utgåvan ett antal andra funktioner som optimerar programvarans prestanda och användarvänlighet. Till exempel kan kunder nu hantera, skapa och ta bort sina användarprofiler oberoende av en administratör, vilket optimerar hanteringen av åtkomsträttigheter.
Dessutom har visning av den uppmätta obalansen i tre nivåer, manuell hastighetskontroll av operatör och en kombination av avancerade mätinställningar implementerats.

Vi är stolta över att kontinuerligt arbeta med vidareutvecklingen av Schenck ONE för att alltid kunna erbjuda våra kunder förstklassiga och innovativa lösningar.

Om du behöver mer information om den här uppdateringen kan du lära dig mer om Schenck ONE Brownfield Upgrade här.

Kortfattat om Schenck RoTec som är MLT:s samarbetspartner sedan år 2008.

Schenck RoTec är världsmarknadsledare inom balanseringsteknik och har 17 dotterbolag och joint ventures med sju produktionsanläggningar världen över. Dessutom finns det över 36 representanter och kontor på alla fem kontinenter. Schenck RoTec Group förser industrier som bil- och fordonsindustrin, elindustrin, flygindustrin, turbomaskinindustrin och allmän maskinteknik med innovativ teknik.

14

okt

Schenck ONE "Brownfield Upgrade" det nya mätsystemet. - Steget in i den digitala framtiden för äldre balanseringsmaskiner.

Läs mer

27

okt

Från haveri till lösning med Creaform Handyscan Black Elite

Läs mer

19

okt

Många fördelar med lasermätning i bageriet

Läs mer
logo logo logo logo logo